Προφίλ της ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ

Εκτύπωση

πανοραμική άποψη του εργοστασίου της ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ

Η εταιρία ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

Παραγωγή Θερμομονωτικών Υλικών

Παραγωγή Προϊόντων Συσκευασίας

Παραγωγή Ειδικών Κατασκευών

πρόσοψη της ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ

φορτηγά της ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ

Το 2001 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την εταιρία, καθώς μεταφέρθηκε σε καινούριες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο 70χλμ. Της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

δέματα EPS

Είναι η πρώτη εταιρία, στην οποία η γνωστή γερμανική εταιρία BASF το 2003 ανέθεσε την παραγωγή και εμπορία του καινοτομικού υλικού NEOPOR.

Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ έχει δημιουργήσει και εμπορικό τμήμα από το 2005 μεταπωλώντας και προϊόντα άλλων παραγωγών με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρία προμήθευσε στο παρελθόν κάποιες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές της χώρας, οι οποίες δραστηριοποιούνταν σε μεγάλα δημόσια έργα καθώς και στον τομέα της συσκευασίας προμήθευσε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες όπως και μεγάλες ιχθυοκαλλιέργειες.

δέματα EPS

Πάγια πολιτική της εταιρίας είναι το να δίνει έμφαση στην ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. Για αυτό τον λόγο οι διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρίας αποφάσισαν να βάλουν σε εφαρμογή ένα μακροχρόνιο επενδυτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά το 2001 με τη δημιουργία καινούριων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό κυρίως στον τομέα της συσκευασίας από το 2007-2010 και στον τομέα της μόνωσης από το 2004-2007.

Η ΜΟΝΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΒΕΕ είναι μέλος του πανελληνίου συνδέσμου διογκωμένης πολυστερίνης, συμμετέχοντας ενεργά στο ΔΣ και συμβάλλοντας στην μαζική διάδοση της διογκωμένης πολυστερίνης (EPS) ως το κορυφαίο θερμομονωτικό υλικό. Σε αυτό το πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας το 2010 η εταιρία συμμετείχε με επιτυχία στους πανευρωπαϊκούς αγώνες εταιριών (Europe corporate games) καθώς και ως χορηγός στο πανελλήνιο συνέδριο real estate, συμμετέχοντας παράλληλα και στο πρόγραμμα ΟΙΚΟΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ της ΠΟΜΙΔΑ.

άποψη από το εσωτερικό της μονάδας παραγωγής

Στόχος της εταιρίας για την επόμενη δεκαετία είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται δυναμικά τόσο στο χώρο των θερμομονωτικών υλικών όσο και στο χώρο της συσκευασίας και να κινείται σε ανταγωνιστικό επίπεδο παρόλο που η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τις αγορές σε διαρκή ύφεση.

Είστε εδώ: Εταιρεία Προφίλ Εταιρείας

Πιστοποιημένα Προϊόντα

Τα προϊόντα μόνωσης και συσκευασίας που παράγει η Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ είναι πιστοποιημένα κατά:

DQSΠιστοποίηση ISO κατά DQS
DQS ULΠιστοποίηση CE κατά DQS

Μέλος των

Η Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ είναι μέλος των:

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, τα σημεία πώλησης και τις εφαρμογές τους, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ