Έξυπνη Εσωτερική Μόνωση

Εκτύπωση

Η μόνωση του εξωτερικού τοίχου δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε κτίρια η πρόσοψη των οποίων πρέπει να διατηρηθεί ή που έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία. Για τέτοιες περιπτώσεις, η εναλλακτική είναι η εσωτερική μόνωση με σύνθετα φύλλα από ΝΕΟΡΟR και από γυψοσανίδες που μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά στο χώρο. Είναι τα πλέον κατάλληλα για αυτήν την περίπτωση και μετά το επαγγελματικό σπατουλάρισμα των αρμών μπορούν να χρησιμεύσουν και ως υπόστρωμα για ελαιοχρωματισμό και για τοποθέτηση ταπετσαρίας αλλά και τούβλων.

Αν τα φύλλα ΝΕΟΡΟR παρέχονται με επιπρόσθετη ελαστικότητα μπορούν να συμβάλλουν στην ηχομόνωση. Ίσως χρειαστεί ένα επιπλέον φράγμα υδρατμών σε πολλούς τύπους εξωτερικής τοιχοποιίας. Συστήνεται πάντοτε μια πλήρης αξιολόγηση των δομικών υλικών του κτιρίου. Επίσης, είναι σημαντικό για τις κορνίζες των παραθύρων ή για τα πρέκια της οροφής και της εσωτερικής τοιχοποιίας που πρέπει να μονωθούν προκειμένου να αποφευχθεί η θερμική γέφυρα.

Εσωτερική μόνωση με NEOPOR

Εσωτερική μόνωση με NEOPOR

Η επαγγελματική ανακαίνιση των παλιών κτιρίων ωφελεί το περιβάλλον και εξοικονομεί χρήματα. Επιπλέον, διασφαλίζει υγιή και άνετη διαβίωση ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της αξίας της ιδιοκτησίας.

Εσωτερική μόνωση NEOPOR: παράδειγμα σε ανακαίνιση παλιών κτιρίων

Εσωτερική μόνωση NEOPOR: παράδειγμα σε ανακαίνιση παλιών κτιρίων

Είστε εδώ: NEOPOR - EPS NEOPOR - Εφαρμογές Έξυπνη Εσωτερική Μόνωση

Πιστοποιημένα Προϊόντα

Τα προϊόντα μόνωσης και συσκευασίας που παράγει η Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ είναι πιστοποιημένα κατά:

DQSΠιστοποίηση ISO κατά DQS
DQS ULΠιστοποίηση CE κατά DQS

Μέλος των

Η Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ είναι μέλος των:

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, τα σημεία πώλησης και τις εφαρμογές τους, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Μόνωση Συσκευασία ΑΒΕΕ